Bookmakers

Wat zijn Bookmakers?

Bookmaker is een Engelse term voor iemand die het mogelijkheid maakt om te wedden of gokken op een uitslag van een wedstrijd. Een bookmaker regelt de inzetten en de uitbetaling en de verhouding tussen beide. Als er sprake is van een hoge winst mogelijkheid betekent het vaak dat er een lage bedrag uitgekeerd wordt. In tegenstelling tot een lage winst mogelijkheid dan kan het bedrag dat uitgekeerd wordt flink oplopen.Bookmakers zijn als vanouds te vinden bij het paardenrennen. Anno 2013 kun je op meer sporten wedden dan alleen paardenrennen. Hier onder vindt je een lijst van onze partner bookmakers die het wedden  voor de liefhebber mogelijk maakt. Bij de genoemde bookmakers kun je bijvoorbeeld wedden op voetbalclubs, voetbalwedstrijden, en is er een ruimschootse aanbod voor andere sporten.2013-03-25-wedden-voetbal(2)

Titanbet:

Titanbet is een bedrijf dat wed spelletjes organiseert. Titanbet richt zich voornamelijk op wedspelletjes die betrekking hebben tot verschillende soorten sporten en casino’s. Zo is het mogelijk om bij Titanbet te wedden op basketbal wedstrijden en voetbal wedstrijden maar ook kun je wedden op poker en op paardrijden. Titanbet biedt veel variatie voor de fanatieke sportkijker.2013-03-25-wedden-voetbal(3)Bwin:

Bwin ( ook wel bekend als Betandwin) is een online wedden bedrijf dat is gevestigd in Oostenrijk. Ook Bwin valt onder de term Bookmaker. Bwin is in meerdere landen actief, hiertoe behoort ook Nederland. Per dag zijn er ongeveer 1 miljoen unieke gebruikers actief bij Bwin. Je kunt dus concluderen dat Bwin een van de grootste bookmakers website van de wereld is. Bwin werkt nauw samen met de twee grootste voetbalclubs op dit moment: Real Madrid en AC Milan.2013-03-25-wedden-voetbal(4)Unibet:

Ook vinden we Unibet terug als een grote bookmaker van Europa. Het bedrijf richt zich vooraal op activiteiten in Scandinavië. Unibet is van oorsprong een bedrijf dat vooral in Scandinavische landen opereert zoals Zweden, Denemarken, Noorwegen en Finland. Het bedrijf is opgericht in het jaar 1997 in Zweden.2013-03-25-wedden-voetbal(5)Betclic:

BetClic staat bekend als een online bookmaker die ook beschikbaar is in de Nederlandse taal. Betclic richt zich als online bookmaker voornamelijk op het wedden van Sportwedstrijden en het wedden op alle grote sportenevenementen. Ook kun je bij deze online bookmaker regelmatig wedden op verschillende mogelijkheden per wedstrijd of per sportevenement. Betclic heeft ook nog live wedden categorie hier kun je tot aan het einde van een wedstrijd nog wedden op de uitslag.2013-03-25-wedden-voetbalToto:

Toto is een bookmaker bedrijf dat zijn oorsprong vindt in Nederland. Overal in Nederland kom je producten tegen van Toto. Je kunt de bekende formulier vinden in een tabakszaak, verschillende supermarkten en in de welbekende kiosken. Ook kun je online mee doen met Toto. Hoe werkt het wedden met Toto ook alweer, heel simpel, je vult het formulier in met jouw voorspellingen en levert deze vervolgens in bij de kassière.