Speluitleg

Het spelletje is heel simpel. Je kunt op een wedstrijd doorgaans je kansen verdelen over drie mogelijkheden:
1- de thuisploeg wint
2- het wordt een gelijkspel
3- de uitploeg wint

Afhankelijk welke voetbalclub favoriet is zal de uitbetaling lager zijn, als een team minder favoriet is zal de de uitbetaling hoger zijn. Dit gaat over het algemeen gepaard met kwaliteit en vorm van een team. Dat neemt echter niet weg dat je soms een gokje kan wagen.  Met de live weddenschappen van bookmakers zoals: Toto, Unibet, Bwin, Clicbet en Toto kan je een hele leuke en unieke ervaring opdoen tot aan het eindsignaal. Tegenwoordig kan je ook real-time wedden. Voorbeelden hiervan zijn:

  • Wedden op een ploeg tijdens een wedstrijd
  • Wedden op een ploeg met een handicap
  • Wedden op wie het als eerst scoort
  • Wedden op hoeveel er wordt gescoord

En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Informatie en gegevens zoals gespeelde tijd, tussenstand, opstelling, wissels, rode en gele kaarten worden realtime weergeven. Zo kan jij ook je tactiek kiezen als een team al een rode kaart heeft. Op deze manier ben je actief bezig met de weddenschap en zal de beleving anders zijn dan vast wedden .

Een voorbeeld berekening bij een wedstrijd als Real Madrid – FC Barcelona.

Stel je hebt €20,- te besteden aan deze wedstrijd en de volgende kansen zijn van toepassing:

1- Real Madrid: 1.75
2- Gelijkspel: 3.25
3- FC Barcelona: 1.40

Stel nu voor dat je kiest voor Real Madrid, en we gaan er van uit dat Real Madrid deze wedstrijd gaat winnen, dan krijg je de volgende berekening:
20 x 1,75 =  €35.-  je winst in dit geval is €15,- . Als je voor een andere uitkomst kiest dan volgt automatische een andere berekening.

Bepaal dus aan de hand van de kansen hoe en hoeveel je wilt inzetten.

Onze partners:
2013-03-25-wedden-voetbal(3) 2013-03-25-wedden-voetbal(4) 2013-03-25-wedden-voetbal(5) 2013-03-25-wedden-voetbal 2013-03-25-wedden-voetbal(2)