Tips

Tips

TIP 1- Kijk uit voor het gaatje in je hand
Dit is zonder twijfel het belangrijkste aspect van voetbal weddenschappen en misschien het meest verwaarloosd. De eerste sleutel voor het wedden op wedstrijden is een goede beheer van je geld en door zeker te weten dat je niet meer in geld inzet dan je je kunt veroorloven om te verliezen. Als je gaat wedden op voetbalwedstrijden is het belangrijk om te spelen met een deel van je geld  en een gedeelte achter te houden, of je nou wint of verliest. Om geld te verdienen door middel van het wedden op voetbal wedstrijden is het slim om te kijken naar de lange termijn. Als al je geld inzet op een wedstrijd zal je door een mis gok alles kwijt zijn. Als je je geld verspreidt over verschillende weddenschappen met een kleine inzet heb je op de langere termijn kans op meer winst.

TIP 2 – Zoek naar interessante quotes
Nog een belangrijke aspect van voetbal weddenschappen is het zoeken naar de beste quotes. Voor de Nederlandse Eredivisie zijn de cijfers vergelijkbaar bij het merendeel van de gokkantoren die je bezoekt. Er zijn echter verschillen te vinden waarmee je je voordeel kan doen. Kies je uitslag en ga dan ‘shoppen’ bij de verschillende aanbieders.

TIP 3 – Sluit geen weddenschappen onder invloed van alcohol af
Er is een reden waarom de casino’s in Las Vegas u gratis drankjes geven tijdens het spelen. Omdat alcohol je bewustzijn verminderd zie je ook minder gevaren en kun je niet meer logisch nadenken. Je neemt beslissingen onder invloed, beslissingen die je normaal misschien niet zo maken. Om alle risico’s te beperken is het verstandig te gaan wedden op voetbal wedstrijden in een nucthere toestand. Als je dus al te veel gedronken hebt en je bewust zijn negatief beinvloed is het sterk af te raden om alle bookmakers te vermijden.

TIP 4 - Leer het wedden
Verdiep je in de logica van het afsluiten van weddenschappen. Er zijn vele boeken te vinden in online boekhandels en vele artikelen op internet. Lees artikelen, discussier met andere spelers en word een betere speler. Kijk hier voor de speluitleg voor het wedden op voetbal.

TIP 5 – Hou rekening met verrassingen de steun van het thuispubliek
Verrassingen in het voetbal komen vaak voor. Denk hierbij aan de weersomstandigheden, thuispubliek en invloeden van buitenaf. Een “mindere” dat thuis moet spelen tegen een “betere” team kan behoorlijk stunten door de steun van het thuispubliek. Dit is ook 1 van de redenen dat de quotes vaak hoger zijn voor de thuisspelende “mindere” club. Ook kan een transfer of een verandering in het bestuur ook zorgen voor wisselende resultaten die je verrassen houdt dit dus in de gaten.